Nieuws

Op deze nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen bij Mijn Optiek Kale. Ook leest u hier blogberichten over bijvoorbeeld hoe u uw ogen het beste kunt beschermen tegen UV stralen.

Eerste keer contactlenzen dragen? Dit moet u weten!

In deze blog geven de contactlensspecialisten van Mijn Optiek Kale tips waarop u dient te letten wanneer u voor contactlenzen gaat.

Waarom is het verstandig om uw ogen regelmatig te controleren?

Wanneer bent u voor het laatst bij een opticien geweest om uw ogen te laten controleren?

Nieuw: X-tra Clean

De glazen van een bril vragen regelmatig om een grondige poetsbeurt, maar met de X-tra Clean glazen behoudt u altijd een helder zicht.

Waarom een zonnebril te dragen tijdens de wintersport

Een goede zonnebril mag zeker niet ontbreken wanneer u afreist naar een winterse bestemming. In onze nieuwste blog vertellen wij waarom het dragen van een zonnebril tijdens de wintersport essentieel is.

Is een multifocale bril iets voor u?

Heeft u zowel een leesbril als een ‘gewone bril’? Met een multifocale bril ziet u scherp op alle afstanden, zonder dat u uw bril constant moet wisselen.

Waar moet u op letten bij een kinderbril?

In deze blog geeft Mijn Optiek Kale, specialist in kinderbrillen, advies waarop u moet letten bij het kiezen van een bril voor uw kind.

De meest voorkomende oogafwijkingen bij kinderen

Het vroegtijdig opsporen van oogproblemen is voor ieder kind en ouder van belang. Uw kind heeft een bril nodig als de ogen afwijkende gedragingen vertonen, zoals niet goed zien of een lui oog hebben.
Wanneer heeft uw kind een bril nodig? nieuwsartikel

Wanneer heeft uw kind een bril nodig?

Om erachter te komen of uw kind een bril nodig heeft, is het mogelijk om bepaalde gedragingen te herkennen.