DNEye® Scanner

Wist u dat Mijn Optiek Kale beschikt over een DNEye® scanner van Rodenstock? Onze optiek, gevestigd in Zwolle, maakt uitsluitend gebruik van de innovatiefste meetapparatuur om uw ogen zo goed mogelijk te onderzoeken. Met de DNEye® scanner wordt onder andere uw gezichtsscherpte, oogdruk en oogstand professioneel gemeten.

Modernste oogmeetapparatuur

Uw ogen worden afzonderlijk met een DNEye® Scanner volautomatisch en uiterst nauwkeurig op 1.500 meetpunten gemeten. Onze oogmeetapparatuur meet uw ogen op zeven factoren:

  1. Helderheid van de ogen;
  2. Kijken op afstand;
  3. De stand van de ogen tijdens het lezen;
  4. Zicht bij diverse lichtomstandigheden;
  5. Scan van de oppervlakte van het hoornvlies;
  6. Diktemeting van het hoornvlies;
  7. Oogdrukmeting.

Moeite met kijken in het donker?

Ervaart u moeite met zien in het donker? Wij adviseren u dan een oogmeting te laten uitvoeren om te onderzoeken hoe het met de gezondheid van uw ogen is gesteld. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Daarna zoeken wij samen met u naar een passende kijkoplossing.

Vermoeide ogen tijdens het lezen?

Merkt u dat lezen lastiger wordt? Extra inspanning kan leiden tot vervelende vermoeidheid. Wanneer u merkt dat het lezen extra inspanning vergt van uw ogen, kunt u ook langs komen voor een deskundige oogmeting.