Kinderbrillen

Het vinden van een goede kinderbril kan lastig zijn. De mogelijkheid bestaat dat uw kind bang is om een bril te dragen of dat u geen geschikte bril kan vinden. Geen probleem! Mijn Optiek Kale in Zwolle is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. We hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor jongens en meisjes. Bij ons vindt uw kind ongetwijfeld een bril die bij hem of haar past.

Wist u dat één op de vijf kinderen een bril nodig heeft?

In het digitale tijdperk waar we nu leven zal het aantal kinderen met een bril alleen maar verder stijgen. Bij Mijn Optiek Kale werken deskundige opticiens die gespecialiseerd zijn in het opmeten van kinderogen en het aanmeten en adviseren van een kinderbril. Onze specialisten zoeken samen met uw kind een mooie bril uit die bij het karakter van uw kind past. Uw kind moet zich namelijk prettig voelen bij de uitgekozen bril. “Mijn Optiek Kale heeft brillen voor alle leeftijden!”

Collectie kinderbrillen

Mijn Optiek Kale is gespecialiseerd in kinderbrillen en beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van de beste merken. Wij hebben vrolijke, hippe en stoere kinderbrillen voor zowel jongens als meisjes en voor alle leeftijden. Merken als BBIG, Vingino en Dutz Kids hebben wij opgenomen in onze kinderbrillencollectie.

Wat is het verschil tussen kinderbrillen en brillen voor volwassenen?

Kinderbrillenglazen hebben over het hele glas dezelfde sterkte. Bij oudere mensen is het vaker een multifocaal glas, hierin zijn meerdere sterktes verwerkt. Met het bovenste gedeelte kijkt u in de verte en met het onderste gedeelte leest u.

Wat is Myopie?

Myopie is één van de meest voorkomende oogafwijkingen onder kinderen waarbij de ogen moeite hebben om objecten veraf scherp te kunnen zien. Myopie is geen oogziekte, maar een afwijking van de lichtbreking in het oog. Als iemand bijziend is komen de lichtstralen samen voor het netvlies. Op het netvlies ontstaat er dan een onscherp beeld.