De deskundigste optometrist in Zwolle

Bij Mijn Optiek Kale is altijd een optometrist aanwezig. Een optometrist is gespecialiseerd in het signaleren en vaststellen van oogafwijkingen en -ziektes. Onze optometrist heeft een vierjarige hbo-opleiding gevolgd om oogafwijkingen op te sporen waardoor oogschade kan worden beperkt. U kunt zonder een verwijsbrief naar onze optometrie in Zwolle. Wanneer blijkt dat u een behandeling nodig heeft, verwijst de optometrist u door naar een huis- of oogarts.

Gezondheid van uw ogen onderzoeken

Wij adviseren iedereen een optometrisch onderzoek te laten uitvoeren als men één van de volgende symptomen herkent: wazig of dubbelzien, vermoeide, jeukende of geïrriteerde ogen, moeite met scherpstellen of gevoelig voor licht. Ook wanneer er oogziekten in uw familie voorkomen, is het verstandig om een afspraak te maken.

Optometrisch oogonderzoek

Ervaart u momenteel geen klachten? Wanneer u diabetes of een te hoge bloeddruk heeft kan een bezoek aan een optometrist ook verstandig zijn. De bloedvaatjes in het netvlies kunnen namelijk beschadigd raken door deze aandoeningen. Met een netvliesscreening onderzoekt de optometrist of er afwijkingen zijn in het netvlies.

“Onze optometrist is gefocust op het zoeken naar de beste zichtoplossing voor u.”