Aandacht voor u

Persoonlijke aandacht staat bij Mijn Optiek hoog in het vaandel. U kunt te allen tijde binnenlopen bij onze vestiging in Stadshagen (Zwolle) met uiteenlopende vragen en voor deskundig advies. We adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuw montuur, of repareren uw oude. Zeker weten dat u bij ons terecht kunt. Wel zo vertrouwd. En daar hechten we bij Mijn Optiek veel waarde aan.

Persoonlijk

We leren u graag kennen. Niets is zo prettig als een persoonlijke benadering. Komt u gerust eens langs in onze winkel en ervaar onze persoonlijke service.

Erwin

Optometrist/eigenaar

Dag, Ik ben Erwin. Vader van drie kinderen, eigenaar van Mijn Optiek Kale en optometrist. In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder wielrennen en hardlopen. Tijdens het sporten gebruik ik daglenzen of een sportbril van Gloryfy op sterkte. Eerlijk advies passend bij uw behoeften is waar ik voor sta. Samen met een goed passend montuur en/of comfortabele contactlenzen met een glimlach de wereld weer tegemoet. Het kan zijn dat ik u uitdaag om net buiten de standaard(comfortzone) een montuur uit te zoeken, dat vind ik super tof!

Karin

Eigenaresse/gediplomeerd opticien/contactlensspecialist

Hoi! Ik ben Karin. Eigenaresse van Mijn Optiek Kale. Van huis uit ben ik gediplomeerd opticien; hoewel ik mij tegenwoordig steeds meer achter de schermen beweeg. (Waar goed zicht op de zaken eveneens van belang is.) Ook thuis houd ik de boel draaiende: samen met Erwin heb ik drie kids. In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Ik kook en bak graag en houd van lekker eten. Dus gezelligheid; dat zit wel goed bij ons. Ik heet u graag van harte welkom in onze winkel!

Lotte

Gediplomeerd opticien/contactlensspecialist

Hallo, ik ben Lotte. Gediplomeerd opticien en contactlensspecialist en moeder van twee meiden en een jongen. Ik leer u graag kennen, zodat ik u van passend advies kan voorzien. Daar neem ik de tijd voor. Ik ben pas tevreden als u dat bent. Samen zoeken we de beste oplossing: de mooiste bril, die uw gezicht laat spreken of contactlenzen. Mijn creativitiet komt daarbij goed van pas. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Schuif eens bij mij aan!

Gerjanne

Gediplomeerd opticien/contactlensspecialist

Hallo, ik ben Gerjanne, woon in Zwolle met mijn 2 dochters. Met veel plezier werk ik alweer geruime tijd bij Mijn optiek Kale. Het leuke aan mijn werk vind ik om mensen weer scherp te laten zien. Samen zoeken we dan het juiste montuur voor een fantastische look. En heeft u een keer geen zin in de bril, dan meet ik graag lenzen bij u aan. Kom eens langs zodat we de beste kijkoplossing voor u kunnen vinden.

Harco

Gediplomeerd opticien/contactlensspecialist

Hallo. Ik ben Harco. Getrouwd en vader van 2 prachtige kinderen. Gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Ik vind het fijn om de juiste bril of contactlenzen te vinden voor u. Mijn ervaring wil ik graag inzetten om u van passend en goed advies te voorzien. Ik zie ernaar uit u te ontmoeten en te adviseren.

Elaine

Gediplomeerd opticien/contactlensspecialist

Hallo, ik ben Elaine. Gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. In woon samen met mijn vriend, samen hebben wij een dochter en een zoon. Na een uitgebreide oogmeting en oogonderzoek geef ik u graag persoonlijk advies over de beste kijkoplossing, of dat nou een bril is of contactlenzen zijn. En natuurlijk ga ik graag samen met u op zoek naar het allerleukste montuur van uw (zonne)bril in onze fantastische collectie!

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.