Oogzorg

U en uw ogen verdienen de beste zorg. Voor de beste oogzorg komt u naar Mijn Optiek Kale, gevestigd in Stadshagen (Zwolle). Onze opticiens, optometrist en lensspecialisten staan graag voor u klaar om de beste oogzorg te leveren.

Deskundigste opticien

De opticien en optometrist meten monturen en brillenglazen aan. Hij/zij adviseert over het type glas en kijkt welk montuur het beste bij de sterkte van uw ogen past. En als uw bril kapot is, kan de opticien deze voor u repareren.

Lensspecialist altijd aanwezig

Wilt u contactlenzen, dan komt u bij de contactlensspecialist of optometrist terecht die de lenzen aanmeet, samen met u beoordeelt welke lenzen geschikt zijn en bovendien de gezondheid van uw ogen periodiek controleert (oogcontrole).

Onze optometrist kan nog veel meer

U gaat ook naar de optometrist als u last van uw ogen heeft. U ziet bijvoorbeeld wazig of u ziet vlekken, u heeft steeds branderige ogen en bent erg gevoelig voor licht. Het kan ook zijn dat u uw ogen wilt laten controleren op glaucoom of een andere erfelijke oogziekte. Voor bijna alle onderzoeken die de oogarts doet, kunt u vaak sneller en even goed bij de optometrist terecht. U heeft voor een optometrisch oogonderzoek geen verwijsbrief nodig. Als behandeling nodig blijkt, verwijst de optometrist u wel altijd door naar de oogarts.

Oogonderzoek in Stadshagen

Komt u binnenkort langs voor een oogmeting of oogcontrole? Maak alvast een afspraak voor een optometrisch onderzoek (tel. 038 460 93 67).