Scotch & Soda

Scotch & Soda is een van oorsprong Nederlands kledingmerk die bekend staat om haar trendy kledinglijnen en accessoires. Het modemerk is niet bang voor clashende prints en onverwachte combinaties. Sinds een aantal jaar heeft Scotch & Soda prachtige monturen en zonnebrillen en die zijn zo leuk dat wij ze direct opgenomen hebben in ons assortiment. Verwacht monturen waar jaren ‘70 elementen en zachte tinten moeiteloos samenkomen, maar dan met een moderne insteek.

Brillen en zonnebrillen van Scotch & Soda

Het modelabel blijft continu zoeken naar inspiratiebronnen voor hun unieke stijl. De monturen uit hun collectie lopen enorm uiteen. Zo hebben zij monturen met een tortoise (landschildpad) printje, maar ook gouden monturen zijn terug te vinden in hun collectie.

Mijn Optiek Kale heeft haar assortiment uitgebreid met prachtige monturen en zonnebrillen van het merk Scotch & Soda. Wij nodigen je graag uit om een montuur te passen in onze winkel in Stadshagen (Zwolle)!

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.