Rodenstock

Een modieuze zonnebril van Rodenstock beschermt uw ogen en maakt uw look helemaal af. De zonnebrillen van Rodenstock filteren de straling van blauw licht tot het optimale niveau. Op deze manier kunt u met absolute precisie zien, zowel in helder als diffuus licht. Objecten worden waargenomen met een hoog contrast, kleuren en details worden natuurgetrouw weergegeven.

Zonnebrillen van Rodenstock

Natuurlijk draait het in de eerste plaats om het optimaliseren van zicht. Op een comfortabele manier en in een vorm die de persoonlijkheid van de brildrager onderstreept. Met andere woorden: verbetering van het zicht én de perfecte look. Het Rodenstock-design moet daarom niet alleen aan esthetische eisen voldoen. Bij Rodenstock streeft men ook in fuctionele zin naar perfectie. En dat ziet u.

De beste brillenglazen op maat

Onze gediplomeerde opticiens meten eerst uw ogen en maken vervolgens de bril voor u op maat met de beste glazen. Met behulp van de DNEye Scanner van Rodenstock verrichten wij oogmetingen op het hoogste niveau. Kom langs bij Mijn Optiek Kale!

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.