Tartine et Chocolate

Tartine et Chocolat is het succesvolle en bekende modemerk voor modieuze kinderen. De collectie kindermonturen van Tartine et Chocolat kenmerken zich door een originele twist en een uitstraling die speels en teder tegelijk is. Brillen die chique zijn, maar niet pretentieus.

Modieuze kinderbrillen

De kinderbrillen van Chocolat et Tartine zijn ontworpen voor kinderen met een modieuze smaak. Kenmerkend voor Chocolat et Tartine is het verwerken van thema’s in hun kinderbrillen. Dat ziet u terug in de designs. Voor elke thema kinderbrillen staat een seizoen centraal als inspiratie.

Kinderbrillen van Tartine et Chocolat

De kinderbrillencollectie is zeer omvangrijk in kleur en maat. Alle kinderbrillen uit de Tartine et Chocolat collectie zijn hoogwaardig van kwaliteit. Maak bij ons kennis met de kinderbrillencollectie van Tartine et Chocolat. Wij helpen uw zoon en/of dochter graag bij het vinden van een mooie of stoere bril.

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.