Gloryfy Unbreakable Eyewear

Gloryfy Unbreakable Eyewear is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De collectie van Gloryfy omvat sportbrillen, zonnebrillen en optische brillen en worden ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in de Oostenrijkse Alpen in het Zillertal. Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. De lenzen zijn optisch verglaasbaar (ook multifocaal) en bieden een contrastrijk en kleurecht zicht. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van deze kunststof.

Sportbrillen op sterkte

Heeft u een sportieve levensstijl of sport u graag in uw vrije tijd? U gelooft het pas als u deze speciale sportbrillen voelt en ziet, dus kom snel naar onze optiek in Zwolle (Stadshagen) en overtuig uzelf van de kwaliteit van dit prachtige brillenmerk Gloryfy Unbreakable Eyewear. Wij nodigen u graag uit in onze brillenwinkel en adviseren u graag bij het kopen van een sportbril op sterkte.

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.