Nieuws

Op deze nieuwspagina houden wij u graag op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen bij Mijn Optiek Kale. Ook leest u hier blogberichten over bijvoorbeeld hoe u uw ogen het beste kunt beschermen tegen UV stralen.   

Nieuwsberichten Mijn Optiek Kale

  • 1
  • 2
  • 3
14 apr 2021

De laatste jaren is het gebruik van een goede zonnebril steeds belangrijker geworden, niet alleen ‘er goed uitzien’, maar ook ‘goed zien’ is essentieel. Daarbij staat het belang van een goede bescherming van de ogen voorop. Ben je benieuwd naar de zonnebrillentrends van dit seizoen? Laat je dan vooral inspireren en bereid je voor op een heerlijk voorjaar en zomer!

Cat Eye zonnebril

Een goed model voor echte vintage lovers! Combineer deze bril met een vintage jurkje of een mooie casual outfit. Deze bril wordt vaak door vrouwen gedragen maar mannen, laat jezelf zeker niet tegenhouden om de cat eye zonnebril eens te proberen.

Zonnebril met een transparant montuur

De transparante bril wordt gedragen door mannen en vrouwen en zijn er in verschillende uitvoeringen. Deze zomer is deze bril niet weg te slaan uit het straatbeeld. Kies jij voor een stoere kleur of een zachte transparante kleur?

Zonnebril met spiegelglas

Lekker om jezelf heen turen terwijl andere mensen niet zien waar je heen kijkt. De lens met spiegelcoating werkt als een eenrichtingsspiegel. Creëer supersnel een stoere look voor deze zomer met een zonnebril met spiegelglas.

Pilotenlook zonnebril

De pilotenbril is niet weg te slaan uit het modebeeld. Ook dit seizoen zijn er weer diverse mooie en tijdloze pilotenbrillen uitgebracht.

Pastelkleurige zonnebril

Deze lente en zomer duiken de pastelkleuren in kleding en het interieur op, en jawel ook bij de zonnebrillen. Keuze uit mintgroen of juist zachtroze, je raakt al snel in lente-/ zomersferen met een zonnebril zoals deze op. Een ander voordeel is dat het heel goed te combineren is met veel outfits.

Zonnebril kopen in zwolle

De zonnebrillen van Rodenstock zijn meer dan alleen een stijlvolle accessoire om de perfecte look te creëren volgens de laatste trends. Ze zijn een absolute must-have in de stad, op het strand of tijdens het sporten en de zonnebril is natuurlijk onmisbaar om jouw ogen optimaal tegen de zon te beschermen. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen in onze winkel in Zwolle (Stadshagen). Maak een afspraak via onze website of telefonisch 038 460 9367.