Zonnebrillen

Mijn Optiek Kale heeft de meest trendy zonnebrillen speciaal voor u geselecteerd. Wij hebben zonnebrillen van merken als Woody’s, INVU en Rodenstock in onze collectie opgenomen. Onze oogspecialisten helpen graag bij uw zoektocht naar de perfecte zonnebril! Kom eens langs om te kijken welke zonnebril het beste bij u past.

Zonnebrillen die u laten stralen

Zonnebrillen / Terug naar overzicht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Scotch & Soda is een van oorsprong Nederlands kledingmerk die bekend staat om haar trendy kledinglijnen en accessoires. Het modemerk is niet bang voor clashende prints en onverwachte combinaties. Sinds een aantal jaar heeft Scotch & Soda prachtige monturen en zonnebrillen en die zijn zo leuk dat wij ze direct opgenomen hebben in ons assortiment. Verwacht monturen waar jaren ‘70 elementen en zachte tinten moeiteloos samenkomen, maar dan met een moderne insteek.

Scotch & Soda monturen

Het modelabel blijft continu zoeken naar inspiratiebronnen voor hun unieke stijl. De monturen uit hun collectie lopen enorm uiteen. Zo hebben zij monturen met een tortoise (landschildpad) printje, maar ook gouden monturen zijn terug te vinden in hun collectie.

Scotch & Soda zonnebril kopen?

Mijn Optiek Kale heeft haar collectie uitgebreid met zonnebrillen van het merk Scotch & Soda. Kom gerust een zonnebril passen bij ons in Stadshagen!