Bevel Eyewear

Volgens Richard Mewha en Rick Nelson is een bril een hoogst onderschat sieraad. En dat kunnen we eigenlijk alleen maar beamen. Miljoenen mensen dragen er één- en toch hebben de meesten van hen slechts één bril. Een bril voor alles: werken, sporten, autorijden en televisiekijken.

Brillen met een minimalistische uitstraling

Mewha en Nelson, die in 1999 het brillenmerk Bevel oprichtten, ontwerpen brillen die net zo veel invloed hebben op uw stijl en zelfvertrouwen als uw kleding of uw cosmetica heeft. Bevel heeft een klassieke, maar minimalistische uitstraling en maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Innovatie staat hoog op de agenda, zodat Bevel brillen er niet alleen ‘beter’ uitzien, maar ook beter passen en beter presteren. ‘Als iedereen een Bevel bril had, zou de wereld er beter uitzien.’ Letterlijk en figuurlijk.

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.