Woody’s Eyewear

De modieuze brillen van het Spaanse brillenmerk WOODYS hebben een unieke uitstraling. De monturen zijn van ijzersterke kwaliteit gemaakt en worden overal ter wereld gedragen. Woodys Eyewear is een jong, fris en urban designmerk voor mensen die op zoek zijn naar een bijzonder montuur, met persoonlijkheid en charisma.

Hoogwaardige en tijdloze monturen

Design, uitmuntendheid en kwaliteit: dat zijn hun prioriteiten. Het brillenmerk richt zich op ergonomische, hoogwaardige en tijdloze monturen aan te bieden zonder in te moeten leveren op het gebied van ontwerp. Kom gerust langs om een montuur van WOODYS te passen of maak een afspraak met één van onze opticiens.

Zonnebrillen van WOODYS

De zonnebrillen van het brillenmerk WOODYS Barcelona beschikken over een unieke en modieuze uitstraling. De monturen zijn van ijzersterke kwaliteit en worden overal ter wereld gedragen. Ook beroemdheden als Vanessa Hudgens, Demi Lovato en DJ Steve Aioki dragen regelmatig een zonnebril van WOODYS. Gaat u ook voor een sterrenlook?

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.