REVO Eyewear

Pasvorm, comfort en stijl zijn de drie pijlers in de filosofie van Revo in de afgelopen drie decennia. De modellen zijn ontworpen en gefabriceerd op Amerikaansen en Italiaanse bodem. Het gebruik van hoogwaardige en geavanceerde materialen zijn een vereiste voor de kwaliteit van de ontwerpen. Design, pasvorm en de uitstekende lenzen zijn de ingrediënten voor de collectie van Revo.

Gepolariseerde brillenglazen

Alle Revo brillenglazen zijn polariserend en blinken uit in elke outdoor, lifestyle en licht condities. Revo’s contrastrijke Serilium en Crystal glazen geven een nieuwe dimensie aan helderheid. Uitgevoerd met verschillende coatings welke in allerlei omstandigheden gebruikt kunnen worden.

REVO zonnebrillen

Op zoek naar een Revo zonnebril voor heren en/of dames? Kom langs bij Mijn Optiek Kale, opticien in Stadshagen, en wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe zonnebril (op sterkte).

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.