NAONED Eyewear

NAONED, ontwerpt unieke handgemaakte brillen in Frankrijk. Nantes is de stad waar het allemaal begon. Een gepassioneerde ontwerper, een fabrikant en een distributeur, allen woonachtig in Nantes, kwamen samen om een uniek Frans label te lanceren.

NAONED brillen met Franse klasse en stijl

Jean-Philippe Douis, de ontwerper van de NAONED brillen, heeft een grote liefde voor lokale en handgemaakte producten. Hij vindt dat de productie van brillen weer lokaal en in eigen huis moet gebeuren. Het liefst ook allemaal in zijn eigen woonplaats Nantes. Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens het ontwerpen van zijn eerste collectie brillen werkte hij samen met lokale partners. Dit bleek een gouden formule en vandaag de dag zijn de handgemaakte brillen zelfs al in New York verkrijgbaar.

Wij kunnen met trots zeggen dat wij de prachtige NAONED brillen in onze winkel in Stadshagen hebben liggen. Komt u de op-en-top Franse monturen een keer passen?

Welke bril past bij u?

Kom langs en laat u inspireren door onze uitgesproken monturen. Zowel in kleur als in stijl is onze collectie uniek. Wij nemen dan ook graag de tijd voor u om te komen tot de beste kijkoplossing voor uw ogen.