• 1
  • 2
  • 3

Wij als opticien letten op de gezondheid van uw ogen. Ervaart u problemen met lezen? Of kunt u op afstand niet alles meer scherp zien? Mijn Optiek Kale is een onafhankelijke en zelfstandige opticien waar u net die andere bril vindt en geven wij deskundig advies welke bril écht bij u past. Of het nou om enkelvoudige, multifocale bril of zonnebril gaat: wij nemen graag de tijd voor u en schenken een heerlijk kopje koffie of thee erbij!

Op zoek naar een opticien in Zwolle?

Bij Mijn Optiek Kale werken er uitsluitend deskundige opticiens, contactlenzenspecialisten en een optometrist die u graag persoonlijk adviseren over de diverse mogelijkheden van het dragen van een bril of contactlenzen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk! 

Vakkundige oogmeting in Zwolle 

Wij adviseren iedereen om regelmatig een oogmeting te doen. Door regelmatig uw ogen te laten controleren kunnen wij voortijdige oogafwijkingen en oogziektes signaleren. Voor een oogcontrole heeft u geen verwijsbrief nodig. Met de meest geavanceerde oogmeetapparatuur (DNEye® scanner van Rodenstock) voeren wij deze oogonderzoeken uit. De oogmeting bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder het meten van de gezichtsscherpte, brilsterkte en oogdruk. De oogmeting wijst uit hoe het gesteld is met uw ogen. Bent u benieuwd hoe gezond uw ogen zijn? Loop gerust onze optiek binnen of maak online een afspraak met één van onze medewerkers!

Ruim assortiment monturen

Daarnaast zijn wij als opticien continue op zoek naar de nieuwste modetrends. U vindt bij ons een ruim assortiment aan prachtige merkmonturen voor jong en oud en van klassiek tot aan modern. In onze winkel, gelegen in de moderne wijk Stadshagen kunt u onder andere de collecties van Scotch & Soda, Porsche Design en Markus-T ontdekken. Onze oogspecialisten nemen alle tijd om een montuur te vinden die bij u past! 

Contactlenzen voor iedereen

Mijn Optiek Kale is gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen. Elke dag is een contactlenzenspecialist aanwezig die u helpt bij het zoeken naar lenzen die het meest geschikt zijn voor uw ogen. Wij hebben onder andere daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, harde lenzen en multifocale lenzen in ons assortiment opgenomen. Daarnaast krijgt u persoonlijk advies van onze specialisten over het gebruik van lenzen. Ten slotte kunt u in onze optiek in Zwolle terecht voor een contactlenscontrole.