• 1

Het leveren van de beste oogzorg staat bij Mijn Optiek Kale hoog in het vaandel. In onze optiek, gevestigd in Zwolle, bent u van harte welkom voor een professionele oogmeting. Na het uitvoeren van een oogmeting kunnen onze deskundige oogspecialisten u adviseren welke kijkoplossing het beste is voor u. Onze optiek beschikt over een eigen DNEye® scanner (Van Rodenstock).

Oogmeting door gediplomeerde opticiens

Mijn Optiek Kale maakt uitsluitend gebruik van de nieuwste technologische apparatuur op het gebied van oogkunde. Tijdens de oogmeting wordt uw gezichtsscherpte, oogdruk en oogstand gemeten. Door het meten van de gezichtsscherpte kan de opticien bepalen welke brilsterkte of lenzen geschikt zijn voor uw ogen. Daarnaast wordt de samenwerking tussen de ogen onderzocht. Een goede samenwerking is belangrijk omdat uw ogen dan diepte goed kunnen blijven zien.

Periodieke oogmeting

Wij adviseren een oogmeting te laten uitvoeren om de twee jaar gezien de gezondheid van uw ogen snel kan veranderen. Door het periodiek meten van uw ogen kan de ontwikkeling van uw oogsterkte in de gaten worden gehouden.

Persoonlijk advies van specialisten

Na afloop van de oogmeting adviseren onze oogspecialisten u welke sterkte, type glas en montuur of lenzen het beste bij u passen. De gediplomeerde opticiens gaan samen met u op zoek naar de beste bril of lenzen. Mijn Optiek Kale heeft een ruim assortiment monturen (waaronder merken als Coblens, Ogreen en Markus T) en soorten lenzen (zoals daglenzen, maandlenzen en nachtlenzen).

Oogmeting Zwolle

Kom gerust eens langs bij Mijn Optiek Kale voor een deskundige oogmeting. Maak hier een afspraak online of bel 038 - 460 93 67. Ook wanneer u nog vragen heeft over een oogmeting, staan wij u graag te woord.