Aangepaste openingstijden zomerperiode

De zomervakantie staat voor de deur. Wij willen je graag op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in onze openingstijden. Tijdens de vakantieperiode zijn deze namelijk aangepast.

Geen koopavonden

Vanaf donderdag 27 juli tot en met donderdag 31 augustus zullen er geen koopavonden plaatsvinden. Normaal gesproken zouden we op deze avonden langer geopend zijn om ook na werktijd voor je klaar te staan. Echter, kiezen wij er nu voor om in de zomerperiode dit niet aan te bieden.

Openingstijden zomerperiode:

  • Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

Gesloten op donderdag

Daarnaast willen we je laten weten dat onze winkel op 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus de gehele dag gesloten zal zijn. Op deze dagen zullen er geen opticiens aanwezig zijn en blijft onze winkeldeur dus gesloten.

Afspraak maken

We hopen op jouw begrip voor deze aangepaste openingstijden en wensen je een fijne zomervakantie toe. Mocht je nog vragen hebben of een afspraak willen maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundige opticiens helpen je graag met al jouw oogzorgbehoeften en adviseren je graag bij het kiezen van de perfecte bril of contactlenzen.

Fijne zomer!

Team Mijn Optiek Kale